Arbejdsdagen den 23. sept. 2023 .

Knap 40 entusiastiske medlemmer mødte - trods en lidt dyster vejrudsigt - friske op til morgenkaffe i klubhuset lørdag den 23. september kl. 8.30, hvor de blev budt velkommen af frivilligudvalget repræsenteret ved Steven, Rusty og Kirsten T. 

Kl. 9.00 kastede folk sig over den opgave, de havde meldt sig til. Desværre gjorde de seneste dages regnvejr det umuligt at udføre de planlagte maleropgaver (boldrummet ved drivingrange samt pumpehuset ved hul 7). Disse opgaver håber vi at få klaret ved indkaldelse af frivillige på et senere tidspunkt. 

Til gengæld nåede vi mange andre opgaver - såsom stramning af hegnet/sidste finish ved drivingrange, skåret kanter ved fliserne og samlet bolde uden for hegnet - ligeledes ved drivingrange. Der blev også fjernet ukrudt (minus marehalm) i alle bunkers, skåret kanter ved klubhuset, samlet bolde i søer og kanaler, ligesom et hold stærke mænd fik skilt de to gamle broer ved hul 3 og 4 og fik dem savet i stykker. Et lille hold sørgede for at vaske alle skilte på banen. Nogle opgaver er mere synlige end andre, men ikke desto mindre er alle opgaver vigtige. Undervejs kørte Margrethe rundt og sørgede for lidt til ganen. 

Efter knap 3 timers anstrengelser mødtes alle til sandwich i restauranten, inden vi kastede os ud i en 9-hullers Mexican scramble, hvor førerboldene lå ganske tæt med 42, 43 og 44 slag. 

Efter en ca. 10 min. varende kraftig byge om formiddagen var vi faktisk begunstiget af godt vejr, sågar solskin i ny og næ, og alt i alt blev denne 5. arbejdsdag lige så vellykket som de 4 foregående af slagsen. Vi fik udført mange opgaver, som vil spare vores eminente greenkeeperhold mange timers arbejde. 

Frivilligudvalget vil gerne endnu engang takke for opbakningen til disse halvårlige arbejdsdage såvel som alt det andet frivillige arbejde, der udføres i klubben. Det er en uvurderlig støtte, og det er udvalgets håb, at det fortsat vil brede sig som ringe i vandet, hvor hyggeligt og nyttigt det er at deltage i det frivillige arbejde.